Portada No Disponible

LA VAGINA, COSA FINA

TOT EL QUE VOLS SABER PERÒ MAI NO T'HAS ATREVIT A PREGUNTAR

978-84-664-2291-8 / 9788466422918
Pots assegurar que coneixes al cent per cent la teva vagina? És evident que els òrgans genitals femenins no són res de nou, però, tot i així, hi ha un munt de coses que les dones ignorem sobre el nostre propi cos. Saps realment per què la regla fa mal? Existeix l'himen? Per què et costa arribar a l'orgasme? Fins quan pots esperar-te a tenir fills?
A partir de coneixements mèdics avalats i de dades d'investigacions recents, i de manera divertida i fàcil d'entendre, La vagina, cosa fina explica tot allò que has de saber sobre la zona genital femenina. Aprendràs quins secrets amaga el clítoris, com és l'esbojarrat ball hormonal que controla la menstruació i quin efecte tenen els anticonceptius en el teu cos. A més, et familiaritzaràs amb les malalties ginecològiques més habituals. Aquest llibre amè i divulgatiu ofereix resposta a totes les preguntes que sovint no goses fer.


La vagina, cosa fina s'adreça a totes les persones amb vulva.



«Qui s'hauria imaginat que seria tan deliciós conèixer la pròpia vagina!».
SIGRID BONDE TUSVIK


«Dahl i Brochmann esmicolen mite rere mite, en un llenguatge que és alhora objectiu, fàcil d'entendre, interessant, esperançador i enginyós:tot plegat, brillant de debò».
KATHLEEN RANI HAGEN, FÆDRELANDSVENNEN


«L'obra més instructiva i fàcil de seguir sobrela zona genital que he llegit mai. [...] Destil·la recursos, entusiasme i humor suficients perencisar fins i tot les àvies».
ELLEN SOFIE LAURITZEN, MORGENBLADET
  • Envío en 3 días

 Aviso legal - Política Privacidad - Política de cookies - Condiciones generales de compra - Desistimiento
© 2024 Todos los derechos reservados.