CONSTRUINT MUNICIPI DES DELS MOVIMENTS SOCIALS

CONSTRUINT MUNICIPI DES DELS MOVIMENTS SOCIALS

CANDIDATURES ALTERNATIVES I POPULARS I BARRRIS EN LLUITA

978-84-9888-275-9 / 9788498882759
Aquest llibre presenta les reflexions de d¿expressió democràtica municipalista articulada per les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV), les Candidatures d¿Unitat Popular (CUP) i diverses iniciatives veïnals. Aquests col?lectius van organitzar unes jornades amb el títol que teniu a les mans.

Aquests col?lectius volien visibilitzar l¿aposta municipalista dels moviments socials catalans i la seva materialització en l¿articulació de candidatures alternatives i populars, així com la tasca feta pel moviment veïnal i ciutadà. Advertien que la política municipal no es fa només des de les institucions i des dels partits polítics tradicionals sinó que els moviments socials juguen i continuaran jugant un paper destacat.

Al llarg del 2009 partits polítics i institucions públiques van commemorar els 30 anys de les primeres eleccions locals democràtiques ressaltant amb gran pompositat l¿acció de la classe política professionalitzada i obviant o relegant en un segon terme la tasca desenvolupada per moviments socials, organitzacions ciutadanes i persones compromeses de manera altruista. Fruit de les reflexions d¿aquelles jornades n¿ha sorgit el llibre que aquí presentem
  • Envío en 3 días

 Aviso legal - Política Privacidad - Política de cookies - Condiciones generales de compra - Desistimiento
© 2024 Todos los derechos reservados.