GUIA DE GOVERN LOCAL

GUIA DE GOVERN LOCAL

978-84-9888-285-8 / 9788498882858
L¿administració municipal representa l¿ens públic més proper a la ciutadania, i com a tal, té una importància cabdal a l¿hora de promoure, gestionar i coordinar polítiques i serveis claus per a la nostra vida quotidiana (educació, habitatge, urbanisme, comerç, serveis socials, subministraments, seguretat...). Algunes d¿aquestes polítiques i serveis són competència directa dels ajuntaments i altres es gestionen de forma coordinada amb d¿altres nivells de l¿administració (autonòmica i estatal).

Sovint desconeixem com s¿organitza i com funciona l¿administració municipal, quines relacions manté amb la resta d¿administracions, així com quines possibilitats tenim com a ciutadans i entitats d¿incidir-hi i participar-hi. El nostre objectiu en elaborar aquesta guia ha estat apropar i fer accessible l¿organització i el funcionament de l¿administració municipal a les associacions i la ciutadania.

Gemma Ubasart i Gonzàlez és doctora en ciència política, professora a la Universitat Autònoma de Barcelona i investigadora de l¿Institut de Govern i Polítiques Públiques. Participa a l¿agrupació d¿electors L¿Altraveu, va ser regidora de l¿Ajuntament de Castellar del Vallès, i és membre d¿organitzacions de defensa de drets humans.

Jordi Bonet i Martí és recercador en l¿àrea de polítiques urbanes de l¿IGOP (Institut de Govern i Polítiques Públiques) de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha col?laborat en diferents publicacions sobre ciutat, exclusió social, feminisme i anàlisi de xarxes socials. Entre elles, Barcelona Marca Registrada. un model a desarmar, Producta 50, Fragilidades Vecinas i Estado de Wonderbra.
  • Envío en 3 días

Otros libros del autor UBASART GONZÁLEZ, GEMMA

VIDAS EN TRANSICIÓN
VIDAS EN TRANSICIÓN
978-84-309-8137-3
FORMATO PAPEL
Y OTROS, RUIZ-HUERTA CARBONELL, JESÚS, UBASART GONZÁLEZ, GEMMA, GOMA, RICARD, UBASART, GEMMA, SUBIRATS HUMET, JOAN, MARTÍ PUIG, SALVADOR, IBARRA GÜELL, PEDRO, ROSETTI, NATALIA
23,50 €
Envío en 3 días
+ detalle
LOS ORÍGENES LATINOAMERICANOS DE PODEMOS
LOS ORÍGENES LATINOAMERICANOS DE PODEMOS
978-84-309-7661-4
FORMATO PAPEL
MARTÍ PUIG, SALVADOR, MARTÍNEZ DALMAU, RUBÉN, ALCÁNTARA SÁEZ, MANUEL, UBASART GONZÁLEZ, GEMMA, RIVAS OTERO, JOSE MANUEL, HARO LEÓN, AGUSTÍN, MARTÍNEZ RAMOS
21,95 €
Envío en 3 días
+ detalle
POLÍTICA I GOVERN A CATALUNYA
POLÍTICA I GOVERN A CATALUNYA
978-84-9097-458-2
FORMATO PAPEL
MARTÍ PUIG, SALVADOR, UBASART GONZÁLEZ, GEMMA
25,00 €
Envío en 3 días
+ detalle
CONSTRUINT MUNICIPI DES DELS MOVIMENTS SOCIALS
CONSTRUINT MUNICIPI DES DELS MOVIMENTS SOCIALS
978-84-9888-275-9
FORMATO PAPEL
ALAMANY I GUTIERREZ, ELISENDA, SERRÁ ARDERIUS, MARC, UBASART GONZÁLEZ, GEMMA, VV.AA.
17,00 €
Envío en 3 días
+ detalle

 Aviso legal - Política Privacidad - Política de cookies - Condiciones generales de compra - Desistimiento
© 2024 Todos los derechos reservados.