MÉS ENLLÀ DEL TERROR

MÉS ENLLÀ DEL TERROR

LA VERITAT SOBRE LES AUTÈNTIQUES AMENACES CONTRA EL NOSTRE MÓN

978-84-9888-307-7 / 9788498883077
Icaria ? Eines, 3
ICIP

És realment el terrorisme internacional l¿amenaça més gran contra la seguretat mundial? Les amenaces contemporànies es troben interconnectades: el terrorisme internacional o els conflictes armats no es poden tractar aïlladament dels problemes de pobresa extrema o de la degradació mediambiental. Aquest llibre senyala i descriu les autèntiques amenaces que ha d¿acarar el nostre planeta i la seva població: el canvi climàtic, la competència pels recursos, la marginació de la major part del món i la militarització global.

El fracàs de les solucions estatals unilaterals mostra que necessitem un mecanisme de seguretat col?lectiva que promogui una responsabilitat compartida i sostenible per gestionar aquestes noves amenaces, que atorgui gran rellevància al respecte pel dret internacional i pels drets humans fonamentals. Més enllà del terror proposa vies d¿acció a tot tipus de lectors, amb l¿objectiu de contribuir a un futur més segur per a nosaltres i el nostre planeta.

Chris Abbott és investigador i coordinador de programes a l¿Oxford Research Group (ORG). Paul Rogers és catedràtic d¿Estudis de Pau a la Bradford University i consultor de seguretat global a l¿ORG. John Sloboda és director executiu de l¿ORG i catedràtic de psicologia a la Keele University.
  • Envío en 3 días

 Aviso legal - Política Privacidad - Política de cookies - Condiciones generales de compra - Desistimiento
© 2024 Todos los derechos reservados.