DESCONFIA DE TOTHOM

DESCONFIA DE TOTHOM

978-84-01-38779-1 / 9788401387791
I si cada matí quan et despertis no recordes qui ets? Descobreix el bestseller internacional Desconfia de tothom, l'aclamat thriller psicològic d'S.J. Watson. Publicat a 42 països.
Premi de laCrime Writer's Association al Millor Debut de l'Any.
Galaxy National Book Award a la Novel·la d'Intriga de l'Any.
Prix du Polar a la Millor Novel·la d'Intriga. «Mentre dormi, la meva ment esborrarà tot el que he fet avui. Demà em llevaré com m'he llevat aquest matí. Pensant que encara sóc una nena. Pensant que encara tinc tota una vida per viure, per prendre decisions.»Christine és incapaç de recordar. Cada nit, a causa d'una estranya amnèsia, perd tots els seus records: oblida on és, per què està allà i qui és l'home que dorm al seu costat. Ni tan sols reconeix la seva imatge al mirall. Viu atrapada en una existència que depèn del que li expliquen el seu pacient marit i el seu psicòleg, a qui visita d'amagat del seu marit. I també de tot el que escriu en el seu diari, que amaga cada nit abans d'anar a dormir. Però Christine no tarda en descobrir que pot ser algú no li està explicant tota la veritat, que les coses no són tal com semblen i que pot arribar a ser víctima d'una amenaça, la clau de la qual resta oculta en la seva memòria. Què passaria si perdessis el nom, la identitat, el passat i fins i tot els qui estimes cada nit quan te'n vas a dormir? Tot oblidat mentre dorms, la teva vida convertida en un trencaclosques. I si, a més, l'única persona en qui confies només t'expliqués la meitat de la teva història? Amb Desconfia de tothom, un thriller psicològic adictiu i amb un desenllaç imprevisible, S.J. Watson va enlluernar la crítica i els lectors de tot el món. La crítica ha dit...
«Excepcional, un thriller molt literari.»
The Guardian«La història amb més suspens de l'any és Desconfia de tothom... no podràs deixar aquest llibre.»
The New York Times «Un thriller psicològic ple d'astúcia i construït de manera admirable, que maltracta els nervis de la seva heroïna alhora que juga amb els del lector.»
Le Monde«Complicada i hipnòtica. Obsessionarà al lector fins molt despès d'haver-la acabat.»
Kirkus Reviews «És gairebé impossible deixar aquesta novel·la apassionant, convincent i captivadora. El thriller de l'any.»
Bücher «Un thriller excepcional. Vaig estar amb els nervis a flor de pell fins a la darrera pàgina.»
Dennis Lehane, autor de Mystic River«Un thriller psicològic pertorbador.»
Publishers Weekly
  • Envío en 3 días
  • Autores: ,
  • Editorial: PLAZA JANES,EDITORES
  • ISBN: 978-84-01-38779-1
  • EAN: 9788401387791
  • Año: 2011
  • Colección: Narrativa
  • Nº páginas: 368
  • Traductor: ROIG GIMÉNEZ, ESTHER
  • Encuadernación: Rústica
  • No todos los libros están en existencias en la librería. Y algunos (pocos) no están en ventas. Antes de venir confirme su disponibilidad y venalidad.

 Aviso legal - Política Privacidad - Política de cookies - Condiciones generales de compra - Desistimiento
© 2024 Todos los derechos reservados.