GUIA DEL QUIXOT PER TERRES DE PARLA CATALANA

GUIA DEL QUIXOT PER TERRES DE PARLA CATALANA

978-84-945229-3-2 / 9788494522932
La guia El Quixot per terres de parla catalana, en commemoració del 400 aniversari de la mort de Miguel de Cervantes, recrea el camí que va seguir el personatge literari més conegut arreu del món per anar fins a Barcelona. Es tracta d'una guia turística i literària de l'antic camí Real en el seu pas per poblacions on es parla la llengua catalana: Fraga, Alcarràs, Lleida, Bell-lloc, Mollerussa, Bell-puig, Tàrrega, Cervera, Els Hostalets, Montmaneu, Porquerisses, Igualada, Masquefa, Martorell, Molins de Rei i Barcelona, que són les que es mencionaven en el mapa de 1576 d'Alonso de Meneses, molt popular a l'època i en el qual es suposa que es va inspirar Cervantes per traçar la ruta que van seguir el cavaller i el seu escuder fins a les platges de Barcelona, a la segona part de Don Quixot de la Manxa.

Amb la guia El Quixot per terres de parla catalana podreu gaudir de la ruta menys coneguda del Quixot i aturar-vos en indrets tranquils, plens de cultura i història.

Amb pròleg d'Anna Sàez, fotografies de Llorenç Melgosa, dibuixos de Jordi Zaldívar i coordinació i edició d'Annabel Encontra P. i Alexandra Cuadrat C.
  • Envío en 3 días

 Aviso legal - Política Privacidad - Política de cookies - Condiciones generales de compra - Desistimiento
© 2024 Todos los derechos reservados.