COMBAT DE NIT

COMBAT DE NIT

978-84-16863-33-4 / 9788416863334
Combat de nit és la humaníssima i dramàtica epopeia d'un camioner. Combat de nit és un gran reportatge fet novel·la, un tros de vida normal explicada amb un extraordinari enginy literari. La novel·la alterna dos tempos, la vida a la carretera i la crònica judicial d'un accident. Miguel Delibes la va considerar una novel·la reportatge comparable a les de Hemingway. És, potser, la novel·la més celebrada d'Espinàs i una de les més innovadores en la narrativa catalana dels anys cinquanta i seixanta. En el moment de la seva publicació, l'any 1959, la crítica en va dir:
«Una fluïdesa i una agilitat narratives que han aconseguit reflectir de manera perfecta la profunda humanitat dels seus personatges.»
Antoni Vilanova, Destino «Trenca amb l'absurda idea preconcebuda que la literatura catalana no ha evolucionat i que es troba aturada en un temps passat amb motllos clàssics i estructures tradicionals. Combat de nit és absolutament moderna i dinàmica.»
J.R. Marra-López, Ínsula «És transparent, amb una transparència que, injustament, massa sovint ha estat anomenada senzillesa o facilitat. La seva obra és clara, com cal que sigui.»
Joan Triadú
  • 17,90 €
  • No disponible temporalmente

 Aviso legal - Política Privacidad - Política de cookies - Condiciones generales de compra - Desistimiento
© 2024 Todos los derechos reservados.