LA PINTURA MURAL GÒTICA EN TERRITORI VALENCIÀ

LA PINTURA MURAL GÒTICA EN TERRITORI VALENCIÀ

978-84-16505-76-0 / 9788416505760
Aquesta publicació documenta i presenta de forma textual i gràfica el fragmentat corpus de pintura mural gòtica conservada a territori valencià. Restes pictòriques poc conegudes i molt disperses que sestudien a través de la investigació documental, el treball in situ a peu dobra i a més emprant tècniques danàlisis de laboratori per conèixer la composició dels materials.
Aquest estudi pretén pal·liar loblit de les obres pictòriques murals daquest període a la nostra terra, a través de la reconstrucció de la xarxa de processos artístics i de les restes de les obres murals meridionals de lantiga Corona dAragó.
Sexposen tant obres completes com les restes conservades de moltes pintures, que ens han arribat, i que palesen el nivell i la riquesa dintercanvis artístics existents en aquell moment, amb multitud dinfluències de tota Europa i més enllà de la mediterrània.
En aquest sentit, es presenta una amplia catalogació dobres pictòriques que continua en estudi i sespera ampliar amb el temps, per a la difusió i conservació del nostre patrimoni.
  • Envío en 3 días

 Aviso legal - Política Privacidad - Política de cookies - Condiciones generales de compra - Desistimiento
© 2024 Todos los derechos reservados.