COS DE MESTRES, AUDICIÓ I LLENGUATGE. TEMARI

COS DE MESTRES, AUDICIÓ I LLENGUATGE. TEMARI

978-84-9937-941-8 / 9788499379418
>L'Editorial CEP es complau a presentar-los el temari d'accés al cos de mestres en l'especialitat d'Audició i Llenguatge.





El material que es recull en aquest volum és específic per a la preparació del professorat a la prova-oposició. Des dels continguts proposats (que responen de forma precisa al programa especificat en la convocatòria) fins a l'estructura de tota l'obra, estan pensats per facilitar la tasca de l'opositor/a, adoptant una forma susceptible de ser presentada sense necessitat d?interpretació o cap adaptació, desproveïda de tot element que pugui distreure o entrebancar la tasca d'estudi o assimilació del temari.





En aquest volum teòric es recullen els 25 temes descrits en la convocatòria, agrupats per afinitat (no en ordre numeral), la qual cosa facilita el seu estudi i assimilació. La nostra experiència com a formadors/es per a oposicions ens ha permès comprovar la idoneïtat d'aquest sistema.





Es tracta de 25 temes acabats, que l'opositor/a pot plasmar tal com els troba redactats, sense un altre treball que el de la seva assimilació.





És molt el que es decideix en unes oposicions i el /l'aspirant ha de comptar amb totes les estratègies necessàries perquè no hi hagi aspectes formals o eventuals que desvirtuïn el treball de preparació realitzat durant mesos.
  • 45,00 €
  • No disponible temporalmente

 Aviso legal - Política Privacidad - Política de cookies - Condiciones generales de compra - Desistimiento
© 2024 Todos los derechos reservados.