MERCATS DE BARCELONA

MERCATS DE BARCELONA

978-84-96521-79-7 / 9788496521797
Mercats de Barcelona ofereix una mirada nova i personal dels mercats de la ciutat, uns espais de relació i de comunicació ciutadana d'arrels històriques.


El llibre arranca amb una mirada àmplia que reflexa la tradició dels mercats de Barcelona, un patrimoni viu d'arrels històriques, amb els projectes d'Ildefons Cerdà i de l'alcalde Rius i Taulet, la influència de Gaudí i la modernització dels seus espais, les sales de venda i altres elements singulars.
Mercats de Barcelona retrata l'alegria del mercat urbà i els seus oficis en un capítol dedicat als productes i a l'atenció al client: les denominacions i especialitats; el tracte dels productes des que arriben fins que se'n van; les feines del mercat. Es fa un recorregut inèdit ple de colors i sabors pels enciams d'en Soley, el bacallà modern d'en Masclans, el marisc d'en Gil, la fruita Juny, la carn Olivella... així com pels productes vinguts d'arreu dels cinc continents.

Jordi Tolrà i Mabilon

Nascut a Yverdon (Suïssa) l'any 1963, ha estudiat Història a la UAB i ha treballat com a periodista des dels 21 anys. Actualment és el Cap de Comunicació de l'Institut Municipals de Mercats de Barcelona (IMMB) de l'Ajuntament de Barcelona. Com a redactor d'informació general ha treballat en diversos mitjans i posteriorment, ha estat iniciador i responsable de l'organització dels programes socials i de voluntariat de la UAB, i primer director de la Fundació Autònoma Solidària (FAS). Ha publicat diversos llibres, entre ells Refugiats als Balcans: una experiència de voluntariat univetsitari; El mediador d'integració social i Objecció de Consciència: la revolta pacifista.
Gabriel Cazado


Nascut a Buenos Aires el 1967, és fotògraf professional des de fa vint anys. Va començar la seva carrera a Jerusalem Oriental on treballà per diverses agències internacionals. De l'Orient Mitjà va passar a França, Anglaterra i a l'Argentina. Actualment col·labora amb els ajuntaments de Barcelona i de l'Hospitalet i també amb la Cambra de Comerç de Barcelona. Publica en mitjans de comunicació nacionals i publicacions diverses a banda de rebre encàrrecs professionals de diverses empreses privades.

Web
sobre els mercats de Barcelona
  • 48,00 €
  • No disponible temporalmente
  • Autores: ,
  • Editorial: LŽARC DE BERA S.A.
  • ISBN: 978-84-96521-79-7
  • EAN: 9788496521797
  • Año: 2010
  • Colección: < Genérica >
  • Nº páginas: 248
  • Encuadernación: Cartoné
  • No todos los libros están en existencias en la librería. Y algunos (pocos) no están en ventas. Antes de venir confirme su disponibilidad y venalidad.

 Aviso legal - Política Privacidad - Política de cookies - Condiciones generales de compra - Desistimiento
© 2024 Todos los derechos reservados.