LÒGICA DIGITAL I MICROPROGRAMABLE

LÒGICA DIGITAL I MICROPROGRAMABLE

978-84-267-1478-7 / 9788426714787
Aquesta obra fa un recorregut per les matèries fonamentals de l'electrònica digital, basant-se en el contingut del mòdul del mateix nom del Cicle Formatiu de Desenvolupament de Productes Electrònics. EstÓ especialment indicada per alumnes i professors d'aquest cicle, per a cursos de reciclatge en empreses, podent tambÚ resultar interessant en els estudis de certes especialitats d'enginyeria i, en general, per a tot aquell interessat en l'electrònica digital.
L'estructura del llibre consta de dues parts: la primera es dedica a l'electrònica digital cablejada i la segona a l'electrònica digital programable.
La unitat 1 inicia al lector en la necessitat de l'electrònica digital i de la seva existència, obrint les bases de la lògica digital.
Les unitats 2 a 8 desenvolupen l'electrònica digital cablejada proporcionant al lector els coneixements necessaris per a realitzar petites aplicacions simulades a travÚs de mitjans informÓtics i incl·s amb la possibilitat de realitzar-los amb uns
mínims mitjans de forma real. Aquestes desenvolupen l'aplicació OrCAD per al disseny i simulació electrònics, recolzant-se per les diferents tutorials que es subministren en el disc adjunt.
Les unitats 9 a 12 tracten de l'electrònica programable. La unitat 9 inicia al lector en el món de la programació a travÚs de les memòries electròniques i els dispositius lògics programables. Les tres ·ltimes unitats es refereixen a l'electrònica
basada en dispositius microprogramables, centrant-se en els microcontroladors i en particular en el PIC16F84A, que disposa d'eines de programació i simulació proporcionades pel fabricant i del qual es desenvolupen diferents aplicacions
prÓctiques.
Aquest llibre disposa de tutorials del OrCAD Capture, OrCAD Pspice i del MPLAB per a una millor utilització dels recursos informÓtics. Va acompanyat d'un CD amb aplicacions informÓtiques de lliure distribució (en versió de demostració o facilitades de manera gratuïta pel fabricant), fulls de característiques, necessÓries per realitzar els diferents exercicis i aplicacions prÓctiques proposats i les solucions dels exercicis d'autoavaluació plantejats a cada un dels capítols.


  • 32,00 €
  • No disponible temporalmente

 Aviso legal - Política Privacidad - Política de cookies - Condiciones generales de compra - Desistimiento
© 2024 Todos los derechos reservados.