ASSASSINS

ASSASSINS

978-84-664-3143-9 / 9788466431439
Vint-i-cinc anys més tard, tornen els Germans Miranda amb set de venjança.Deu sicaris literaris amb una llarga experiència en l'ofici i que són, curiosament, germans, van rebre, fa alguns mesos, un encàrrec al qual no es van poder negar: havien de perpetrar, cada un d'ells, un assassinat literari, basat en experiències pròpies o imaginades.
Lluís Arcarazo Miranda (l'Exterminador de Sants). Guionista, realitzador ocasional de documentals i exllibreter al mercat de Sant Antoni. Membre del club de petanca de la Selva de Mar.
Sergi Belbel Miranda (el Sàdic Ganyotaire). Autor i director teatral, professor ocasional de guió i exguia turístic de París. Soc un mag frustrat.
Pep Bras Miranda (el Joker Calb). Guionista, professor d'escriptura creativa i ex-Niño Polla de la literatura catalana. M'encanta sumar els números de la matrícula del cotxe que va davant.
David Cirici Miranda (Psycho Killer). Escriptor, guionista i exassessor polític. Fan de Puccini.
Piti Español Miranda (el Clenxes). Guionista, professor universitari i extrapezista. El meu estat natural és l'entusiasme.
Jordi Galceran Miranda (el Butxaques). Autor teatral, cultivador de tomàquets i exfilòleg. M'agrada anar a mirar eines al Servei Estació.
Enric Gomà Miranda (l'Urtain dels Diccionaris). Escriptor, divulgador lingüístic i excol·leccionista d'esqueles. Busco una cuinera quinzenal.
Jordi Lara Miranda (el Bubulinu). Escriptor, cineasta i exprimer bandoneó de l'Orquestra de Tango de Barcelona. Darrerament m'estimo més badar que llegir.
Joaquim Oristrell Miranda (el Travis). Guionista, director i extutor del grup Parchís. Workaholic de mena.
Matthew Tree Miranda (el Cap de Pa de Quilo). Escriptor i lector. Exanarquista fracassat. El meu somni és vendre més llibres que Ian McEwan.
  • Envío en 3 días

 Aviso legal - Política Privacidad - Política de cookies - Condiciones generales de compra - Desistimiento
© 2024 Todos los derechos reservados.